Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

GSM Sean

Of laat hier je gegevens en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Onze klanten zeggen …

Klik op de pinnen voor meer informatie.

Peter S. (Ekeren)

Wij hebben onze parket door deze mensen laten leggen, ik moet zeggen dat we zeer tevreden waren. Heel proper afgewerkt en niets op aan te merken zeer vriendelijke mensen en de prijs viel ook heel goed mee, dus als je op zoek bent naar parket dan is deze firma zeker aan te raden.

Paul V. d. S. (Keerbergen)

100% tevreden, bedankt!

Kim V. C. (Aarschot)

Zeer kwalitatief materiaal en werk, goede afspraken.

Willem R. (Massenhove)

Heel tevreden van onze nieuwe vloer!

Vincent V. H. (Haacht)

Persoonlijke service, beste prijs kwaliteit in de stad

Lander L. (Tervuren)

“Zeer goed contact, hoogwaardige materialen en perfecte uitvoering! Van harte aan te raden. over de service! Bedankt Sean en team!”

Wim D. D. (Antwerpen)

Zeer mooie restauratie van oud parket; super tevreden over de service! Bedankt Sean en team!

Eric D. B. ( St Katelijne Waver)

Vanaf het allereerste contact tot zelfs na het leggen een topper. Correct, vakbekwaam en sympathiek. Sean en Jurgen bedankt voor het uitstekende werk!

Ludwig D. V. (Jodoigne)

Ontmoet op beurs en zeer correcte afhandeling. Fijne samenwerking. Heel correct. Wij hebben zelf geplaatst en zeer goede begeleiding gekregen! Bedankt!

Wim B. (Mechelen)

Vijf sterren Service!!

Serge D. V. (Keerbergen)

Wat een plezier om met deze vakmannen te werken !
Niet alleen kregen we uitstekend advies mbt het soort parket en de soort afwerking, daarnaast werd de uitvoering dan ook nog eens perfect gedaan.

Een verademing om in de bouwsector met mannen te werken die hun vak met perfectie willen uitvoeren, betrouwbaar en op tijd zijn.

Merci mannen

Joris V. M. (Blanden)

Wij zijn zeer tevreden met het advies dat we kregen van Sean, de correcte opvolging, planning en de plaatsing. het eindresultaat mag er zijn en we kunnen iedereen aanraden hier eens te gaan luisteren als je een parketvloer overweegt!

Liesbeth D. W. (Hever)

Allemaal dik in orde ! Super blij met de nieuwe parket ! Top team top prestaties ! X

Steven V. d. E. (Tremelo)

Als we 10 sterren konden geven, dan waren het er 10. Super tevreden over onze nieuwe parket. Top team, prijs/kwaliteit super. Eerlijke communicatie, en een team met PASSIE voor hun werk.

Jeroen D. V. (Korbeek Lo)

Prachtig parket, vlotte communicatie, perfect nakomen van afspraak. Een aanradar!

Kim G. (Zemst)

Ongelooflijk mooi resultaat. Heel vlotte communicatie. Vakmensen.

Cynthia D. (Keerbergen)

Een echte aanrader voor wie houdt van een schitterende afwerking, correcte en aangename communicatie en een prachtige parketvloer!

Steven V. D. (Tremelo)

Sean is erg behulpzaam en geeft zeer goede uitleg over de verschillende facetten en mogelijkheden van parket.

Kamiel V. (Diest)

Goed advies, Top service!

Wouter M. (Dworp)

Vakmannen, prachtig Resultaat, bedankt!

Joris W. (Bonheiden)

Voor ons nieuwbouwproject in Bonheiden zijn we met Parket Overstock in zee gegaan op basis van de vlotte en pro-actieve communicatie en transparante offerte. Ook tijdens de werf verliep de samenwerking vlekkeloos (snelle communicatie, transparantie, duidelijke planning die aangehouden werd, duidelijk tips en tricks …). Wij zijn heel blij met het eindresultaat van het parket en de trap en kunnen Sean en zijn team zeker aanraden.

Ronald M. (Bornem)

Alles supervlot verlopen. Komt afspraken goed na. Heel tevreden met hun werken.

André T. (Boutersem)

Wij houden eraan jullie persoonlijk te bedanken voor de zeer goede afhandeling van ons dossier nal van de dringende verbouwing van onze aangekochte woning. De vlotte communicatie, transparante offerte, beschikbaarheid, flexibiliteit en vooral jullie motivatie & expertise hebben gezorgd voor een super eindresultaat en dit binnen de afgesproken oplevertijd. We kunnen deze “parketexperten” dus zeker aanraden. Nog bedankt voor de vlekkeloze fijne samenwerking en al de gedeelde info.

Koen C. (Mechelen)

Zeer tevreden over de afwerking! Vakwerk.

Thomas C. (Mechelen)

“Ik heb Sean leren kennen op de woonbeurs in Mechelen. Hij vertelde zeer gepassioneerd over alle mogelijkheden. Omdat zijn prijs ook zeer schappelijk is, heb ik hem gevraagd parket te leggen in de woonkamer van mijn appartement en het parket in mijn slaapkamers te renoveren.
Samen met zijn zakenpartner konden zij op relatief korte termijn komen legen.
Ik ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Het is zeer netjes gelegd, veel mooier dan moest ik het zelf gedaan hebben. Het gerenoveerde parket komt er echt prachtig uit, mooier dan ik mij had kunnen voorstellen.
Al bij al een grote aanrader.”

Wim B. (Mechelen)

Vijf sterren Service!!

Serge DV (Keerbergen)

Wat een plezier om met deze vakmannen te werken !
Niet alleen kregen we uitstekend advies mbt het soort parket en de soort afwerking, daarnaast werd de uitvoering dan ook nog eens perfect gedaan.

Een verademing om in de bouwsector met mannen te werken die hun vak met perfectie willen uitvoeren, betrouwbaar en op tijd zijn.

Merci mannen

Parketwerken Sean

Reeds meer dan 10 jaar uw vertrouwde Parketspecialist uit Bonheiden

Kanonniersweg 9
2820 Bonheiden