Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

Een perfect geplaatst parket in uw nieuwbouw of renovatie?

carcassonne-black-1
www.parketoverstock.be – parket en vloerverwarming – eiken trap (9)
Vloerverwarming en parket www.parketoverstock (3)

Een eiken parketvloer kiezen is niet gemakkelijk. Kies je voor een massieve parket, of beter een samengestelde parket? Er bestaan plankenvloeren, visgraat motieven, Hongaarse punt, lamel of kant,…enz. Daarnaast heb je verschillende afwerkingen, gradaties van eiken hout, diktes van toplagen, vloerverwarming om eventueel mee rekening te houden, opbouwhoogtes,…

Zie je even het bos door de bomen niet meer?

Laat je goed en juist adviseren in je keuze voor de perfecte parketvloer. Wij gaan je niet vertellen dat parket de beste keuze is voor jou. Maar we gaan je wel zo goed en eerlijk mogelijk informeren, zodat je een bewuste keuze zal maken.

Alles begint met kwaliteit. Zowel in de producten, de afwerkingsmaterialen, de parket plaatsing en ook met een degelijke briefing.

Een afspraak in ons magazijn is altijd op afspraak. Wij maken tijd voor onze klanten. Voor een informatie sessie dien je ongeveer een uur te rekenen. Op basis van je wensen, kunnen we ook al een eerste budgetschatting maken voor je parket project. In de volgende fase maken we je een nauwkeurige en persoonlijke offerte.

Vrijblijvend advies nodig?

Bekijk onze realisaties