Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

EEN PERFECT GEPLAATST PARKET IN UW NIEUWBOUW OF RENOVATIE

Parket En Trappen Heist Op Den Berg
Rustieke Parket Tremelo
Vloerverwarming en parket www.parketoverstock (3)

Een eiken parketvloer kiezen is niet gemakkelijk. Kies je voor een massieve parket, of beter een samengestelde parket? Er bestaan plankenvloeren, visgraat parket, Hongaarse punt, lamel of kant,…enz. Daarnaast heb je verschillende afwerkingen, gradaties van eiken hout zoals rustiek, prime bis of prime, diktes van toplagen, vloerverwarming om eventueel mee rekening te houden, opbouwhoogtes,…

Zie je even het bos door de bomen niet meer?

Laat je goed en juist adviseren in je keuze voor de perfecte parketvloer. Wij gaan je niet overtuigen dat parket de beste keuze is voor jou. Dat beslis je uiteraard zelf. Maar we gaan je wel zo goed en eerlijk mogelijk informeren, zodat je een bewuste keuze zal maken.

Alles begint met kwaliteit. Zowel in de producten, de afwerkingsmaterialen, de parket plaatsing en ook met degelijk en eerlijk advies op voorhand. We zullen je ook begeleiden in de voorbereidende werken. Denk hierbij bv aan chape, opbouwhoogtes, vloerverwarming, planning…. We hebben zelfs een checklist voor plaatsing gemaakt om je te helpen. Een perfect geplaatst parket, daar gaan we voor, in elk project.

Wij maken tijd voor onze klanten. Voor een informatie sessie in het magazijn dien je ongeveer een uur te rekenen. Op basis van je wensen, kunnen we dan ook een  budgetschatting maken voor je parket project. In de volgende fase maken we je een nauwkeurige, duidelijke, gedetailleerde persoonlijke offerte. Zo heb jij alle info om een juiste keuze te maken voor je parket en trap project.

Parket in je nieuwbouw of renovatie brengt een unieke warmte en gezelligheid. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project, contacteer ons voor vrijblijvend advies.

Vrijblijvend advies nodig?

Bekijk onze realisaties