Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

Is parket geschikt voor vloerverwarming?

Parket in combinatie met vloerverwarming.  Het blijft een onderwerp dat veel vragen oproept, en toch heel relevant is, gezien bijna alle nieuwbouwwoningen vloerverwarming hebben.

Dus ja, absoluut… parket en vloerverwarming gaan perfect samen

Parket in combinatie met vloerverwarming is een van onze specialisaties. In elk van onze  nieuwbouw projecten wordt er parket geplaatst in combinatie met vloeverwarming.  Gezien het belang en relevantie van dit onderwerp, hebben we een aparte pagina gewijd aan parket en vloerverwarming.

De basis is dat parket de warmte vanuit de chape dient door te geven aan je huis en dat je parket perfect vast moet blijven liggen, elke dag, elke seizoen, elk jaar,…. Hiervoor is een degelijke chape, een goede parketprimer op de chape, een perfecte plaatsing, het gebruik van de juiste lijmen, en een kwalitatieve samengestelde parket, gecertifieerd voor vloerverwarming, belangrijk. 

Alle parketvloeren die wij verkopen en plaatsen zijn geschikt voor vloerverwarming, wat zeker niet voor alle samengestelde parketten op de market het geval is. Laat je goed informeren, zodat je een juiste en bewuste keuze kan maken op basis van concrete en juiste parameters. 

Voor de gedetailleerde uitleg over parket en vloerverwarming, kan je terecht op de aparte pagina die we hiervoor hebben aangemaakt : Parket en Vloerverwarming

Voor een persoonlijke  uitleg, om al je vragen te beantwoorden, (die er ongetwijfeld nog zijn), bel ons of maak een afspraak in het magazijn.

Parket en vloerverwarming, een zalige combinatie!