Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

Kan je parket herstellen ?

Heb je beschadigingen in je parket en wil je deze laten herstellen? Geen zorg, dit kan bijna altijd. Vaak is het geen probleem om parket te renoveren of te repareren.

Wat is de oorzaak van de parket beschadiging?

Parket kan op verschillende manier beschadigd worden.

  • Deuken door voorwerpen die op de parket vallen
  • Waterschade door langdurige blootstelling, denk aan gesprongen leidingen
  • Kromgetrokken parket planken of scheuren door te droge of te vochtige lucht, of door foutieve parket plaatsing
  • Diepe krassen door het verschuiven van meubels, of steentjes onder schoenen

Eerst en vooral gaan we dus vaststellen wat de schade aan de parket is, om daarna de juiste reparatie te kunnen voorstellen en uitvoeren.

Parket renovatie

Bij kleine beschadigingen, denk aan krassen in de parketplanken, aftekeningen van verschoven meubels, strepen of kleine deuken in het hout, kunnen we dit vaak oplossen daar de parket te renoveren. In dit geval gaan we de parket schuren tot blank hout en opnieuw behandelen met olie of vernis. Je parket ziet er na een parket renovatie terug uit als nieuw.

Vervangen van parket planken

Indien er echtdiepe krassen of beschadigingen zijn in de parket, of er parketplanken zijn losgekomen, denk aan waterschade, waarbij er water onder de parket is gekomen waarbij er planken gelost zijn, kan het nodig zijn dat we hele planken gaan vervangen.  Bij het venangen van planken, is het ook vaak de verzekering die tussen komt, gezien de oorzaak meestal waterschade is, waarbij de parket omhoog komt.

Zowel parket renovaties als het vervangen van parketplanken voeren wij uit, met zo weinig mogelijk overlast voor de klant. Wij plaatsen stofafzuiging op al onze machines en gaan uiterst zorgvuldig te werk.