Parketwerken Sean Uw parketteur voor trappen, renovatie, schuren, parket versus vloervermaring . In regio Bonheiden, Rijmenam, Boortmeerbeek, Schiplaken, Hever, Kampenhout, Zemst, Elewijt, ...

Parket zelf plaatsen, of laten plaatsen?

Parket plaatsen is uiteraard geen kwantum fysica, maar zo simpel is het nu ook weer niet…

Indien je handig bent en de nodige machines hebt, zal je er zeer waarschijnlijk in slagen om je parket deftig geplaatst te krijgen. Maar…., bij de plaatsing van een parketvloer is elk detail belangrijk en de meeste mensen hebben ook niet de kennis en ervaring van frequent parket te plaatsen.

Een parketvloer is een relevante investering, ook voor een zelfplaatser gezien veel van het budget in materialen zit. Het is enorm zonde als je parket niet perfect geplaatst of afgewerkt wordt. Je blijft deze niet perfect afgewerkte details ook altijd zien.

Wij beschikken met ons klein team van zeer ervaren parketplaatsers over een massa ervaring in elk aspect van parket plaatsingen en afwerking. We hebben voor alles de juiste, professionele en zeer goed onderhouden machines. Wij willen uw parketvloer ook heel graag perfect geplaatst zien, en daarom doen onze klanten ook bijna altijd beroep op onze plaatsingsdiensten.

Denk eraan, in een renovatieproject geniet je bovendien van 6% BTW ipv 21% bij zelfplaatsing, het werkt is veel sneller en (ja toch wel) beter uitgevoerd.

Bij ons is het ook mogelijk dat je als klant zelf een of twee dagen mee werkt met ons. Zo bespaar je geld, het is leuk om te doen en de communicatie wordt nog gemakkelijker gezien je zelf ter plaatse bent tijdens het project. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw parket project? Contacteer ons.